Calendar

Activity 2024‑09‑03

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Futbalovy trening s novym trenerom

- rozbehanie, bago
- sprinty
- tabata
- 50x 50m (80%)
- futbal 2 dotyky, gol z prvej
- penalty
- extra: 0+1+0+2 cviky na ruky na workoutovom ihrisku
- masaz

Note

Toto bol moj prvy trening s Trnovcom v novej sezone. Trenera som uz poznal z uvodneho treningu dna 2024-06-21 a tiez zo zapasu predvcerom. Moj meeting konci o 18:00, takze som vypytal skor a tym padom prisiel viac-menej na cas. Zdrzala ma zavora, ked rychlik Hungaria prefrcal, ale zavory sa nezdvihli. Isiel som okolo. Slobodan tam cakal.

Trening bol v pohode, ale pri 50m behoch niektori mleli z posledneho. Prekvapil mlady Danko, s ktorym som sa pretekal, takze to nebola uplna nuda. Hra mala dobre tempo, ale gol z prvej robi viacerym znacne problemy. Vidia branu, chcu strielat, ale uz mali jeden dotyk, tak nevedia co robit. Nevieme si pripravit jeden pre druheho sancu na strelu, nevieme dat ani poriadny center. Vsetko uplne v zhode s tym co som videl na zapasoch.

Zaujimavostou je tiez osobka jeden-na-jeden pri hre, pricom ked niekto da gol, tak jeho dvojicka klikuje. Ja som neklikoval ani raz (gol som dal len jeden). Niezeby som nejako velmi branil, ale len som pozicne stal aby nemohol z prvej strielat, co bolo v principe dost lahke.