Calendar

Activity 2024‑06‑21

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Spring 2024 Slovakia

Description

Futbalovy trening s novym trenerom

- predstavenie noveho trenera
- rozbehanie spolocne
- bezecky rebrik
- sutazna nahanacka okolo styroch tyci
- tabata - posilovacka
- sutazna strelba
- hra na dve branky
- extra: 1+0+0+1 cviky na ruky na workoutovom ihrisku
- masaz

Prisli aj dlhodobo zraneni: Andrej, Samo a Steve

Note

Na noveho trenera sa prislo pozriet vela ludi. Tolko prisediacich sme na treningu tusim este nemali:) Vsetci sa tesili, ze bude lahky trening a fotbalek, lenze to s novym trenerom neprichadzalo do uvahy. Ved aj on sa musi trochu ukazat a nemoze to zobrat vlazne hned na prvom treningu. Viaceri z toho boli rozladeni a dost sa pindalo:) Ale to je pochopitelne, ze po tazkej sezone sa malokomu chcelo do velkeho trenovania...

V sutaznej strelbe sa nam darilo, asi sme vsetko vyhrali. S rovnakym rozdelenim sme isli do hry. Mali sme len jedneho brankara Pata, tak do druhej brany isiel Pato-dorastenec. Tam sa nam uz darilo menej. Ked to vyzeralo zle, tak trener urcil osobku, kazdy bol zodpovedny za svojho hraca. To fungovalo urcity cas, ale potom uz unava bola silnejsia.

Vzdy ked sa prehralo, alebo spravilo nieco zle, tak sa za trest posilovalo. Nie vela, nejakych 20 opakovani nejakeho cviku. Ja som potom cvicil uz aj ked sme vyhrali, aspon som nemusel ist na hrazdu po treningu.

Na zaver sme triafali brvno, ako inak sutazne. Kazdy mal tri pokusy. Celkovo sa nedarilo, velmi malo brvien padlo. Prve kolo dokonca ziadne. Ja som netrafil ani jedno, to sa mi este nestalo (pozdravujem Steveho:)

Prisiel aj Demo trochu nas pomasirovat. Dufam, ze ostane aj do buducej sezony. Extra cviky na workout ihrisku som si dnes nedaval, kedze ich dost bolo pocas treningu.