Calendar

Activity 2024‑10‑16

Type

Running

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Beh na futbalovy trening

Naposledy som takto bezal 2024-09-24. Vtedy som bezal za vlakom, teraz medzi vlakmi (jeden predomnou, druhy za mnou). Inak je to haluz, ze vedia pustit dva vlaky do jedneho sektora.

Note

Cez vikendovy zapas mi rozhodca zobral hodinky, takze si Garmin mysli, ze poriadne netrenujem. Tak som si dal dnes trochu do tela, ale asi trochu viac ako som povodne chcel, lebo som skoncil s Recovery Time 78 hodin :)

Event URL

https://www.strava.com/activities/12669992581

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Fall 2024 Slovakia

Description

Futbalovy trening

- bago
- sprinty (rebrik)
- ukazovacka s prekopavanim
- hra 5+1 na 5+1
- hladanie zapasovej lopty
- masaz od Dema
- extra: 0+0+4+0 cviky na ruky na workoutovom ihrisku

Note

Prisiel som rozbehany, takze hned bago. Potom sme dali rebrik a po nom som sa isiel dnu vycurat. Ostatni boli zatial na spickach (pravidlo). Ale po prichode na stadion som vobec nebol ani v satni.

Potom sme hrali 5 na 6 ukazovacku vo stvorci s prihravanim (oni max 2 dotyky, my 3). Po 5 prihravkach sa mohla prekopnut sirka ihriska do druheho stvorca, kde z toho teamu to mali chytat. Myslienka dobra, realizacia horsia. Stvorce boli male, zle sa tam kombinovalo. Vzdialenosti boli velke, takze ked sme prekopavali na druhu stranu, vacsinou to tam nemal kto chytat. To ze vacsina nevie prekopnut sirku ihriska je smutne. Pravidla boli velmi variabilne a navyse sa moc nevynucovali (dotyky, auty, zony), z toho pramenila mensia frustracia.

Isli sme do hry. Losovalo sa odznova a vylosovali sme tie iste teamy:) Bol som s Denom, Fosom, Fighterom a Nikolasom. Dost sme ich bili, ale potom nam Fifo zlikvidoval Fosa smykackou zozadu. Hra sa obohatila aj o moznost centrovania zkraja po 3 prihravkach. To som par krat s brankarom vykombinoval a dali sme asi 3-4 centre, oni ziadny. Vitazny gol sme prehrali.

Bebuskin doniesol pizzu za zostavu kola a Nikolas strudlu za prvy gol. Dal som si aj pivo, lebo som nebol autom. Takze bola vydatna trojchodova vecera:)