Calendar

Activity 2024‑06‑04

Type

Football

Location

TRNOVEC-NAD-VAHOM

Season

Spring 2024 Slovakia

Description

Futbalovy trening v Trnovci nad Vahom

- rozbehanie individualne
- bago
- strelba po narazacke
- strelba po 1na1
- strelba obalovackami
- penalty
- nohejbal
- individualne: vyklus + 3x 50m sprint
- extra: 1+5+8+1 cviky na ruky na workoutovom ihrisku
- masaz

Ucast: Pato, Denis, Fifo, Filip, Zigi, Pato-brankar a ja
Prisiel aj Marek Kolencik, ale len vyklusaval

Note

Bol som dost rozbity z predvcerajsieho zapasu, ale isiel som na trening to rozhybat. Dal som si dnes velku davku na ruky, lebo inak nemam velmi kedy inokedy posilovat. Prisiel zase novy brankar Pato, takze sme si schuti zastrielali. Mne to sypalo, hlavne 1na1 bol z kazdej akcie gol.

Trener sa netajil, ze obalovacky zaradil do programu kvoli mojej sanci v nedelnom zapase. Vraj aby sme to nacvicili, ked pride taka sanca znova. Ked sme ich davali, tak brankar Pato vzdy stal na vonkajsej tyci, lebo tam cakal strely. Tak sme mu supali goly k blizsej tycke. To samozrejme neboli celkom obalovacky, ale trener bol spokojny:) V prvych dvoch seriach mu 5 strelcov dalo 9 golov (Fifo raz netrafil). Potom sme isli sutazne, ale tam sa nam uz tak velmi nedarilo.

Trener postavil nohejbalove ihrisko, isiel domov a nechal nas hrat. Najskor som bol so Zigim a Denisom, vyhrali sme. Potom sme vymenili Denisa za Fifa, ale vyhrali sme opat. Fifo bol trochu mimo, mylil si pravidla a moc sa mu nedarilo, ale z vyhry sa tesil aj za dvoch! Ukazalo sa, ze stary pes Zigy je ten faktor, ktory vyhrava nohejbalove zapasy:)